Go to Top
  • Ingen varer i kurven.

GROUND LOW Ask

Tilbud

11.995,00 DKK 10.995,00 DKK

Ground Low er kollektionens lillebror og den mest transportable model.
Den er perfekt til en kølig aften på terassen i sommerhuset, på lejligheds-balkonen eller tagterassen. Ligesom de øvrige modeller spreder den varme og hygge og passer godt ind i rum med sparsom plads.
Ground Low findes i sort med ben af eg, bøg eller wenge træ.

Varekategorier: , .

Product Description

Le Feu er…

Le Feu er en dansk etableret virksomhed fra 2016 med en ambition om at designe, udvikle og producere produkter til det moderne hjem. Vi har en stor passion for design, indretning og ikke mindst ild og producerer i dag pejse i flot og stilrent design til hjem i alle størrelser. Tankerne bag vore pejse er at skabe muligheden for levende ild og hygge i ethvert hjem. Vi laver skræddersyet løsninger af vores gaspejse så løsningen passer perfekt ind i det enkelte hjem og tilbyder biopejse i hjem hvor man ønsker en enkel, nem og ren løsning.

Beskrivelse

Ground low består af kuppel, brænder og træben
Kuppel
Materiale: 2,3 mm koldvalset stål. Behandlet med pulverlakering.
Mål: 520 x 350 mm
På kuplen er fastmonteret 3 rør til træben. Indeni er monteret en indkapslingsplade for at holde brænderen på plads og sikre flammerne står ligefor åbningen.

Brænder
Materiale: 100% rustfri stål for at sikre den bedste brændingsproces.
Mål: 200 x 200 x 750 mm
Volumen: Op til 1,8 liter bioethanol af gangen.
Brændetid: Høje, flotte og klare flammer i op til 6 timer. Dog kan flammerne og brændetiden reguleres undervejs ved at tilføre mere eller mindre ilt med brænderens låg.

Modellen leveres som standard med 3 stk. 450 mm træben i træsorten ask. Modellen kan også kombineres med ben af eg eller wenge.

Samlet højde 80 cm.

Additional Information

Vægt 18500 g